in Πανταχού Απουσία

σταματάω να αγοράζω την εφημερίδα ‘Ελευθεροτυπία’

φίλες και φίλοι, καλή σας μέρα.

Από σήμερα, Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010, σταματάω να αγοράζω την εφημερίδα ‘Ελευθεροτυπία’. Αυτό λέγεται επιλεκτική καταναλωτική αποχή, είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος διεξαγωγής του κοινωνικού πολέμου. Για ποιο λόγο θα σταματήσω να την αγοράζω; Η διεύθυνση της εφημερίδας φίμωσε τον Ιό, το τετρασέλιδο ένθετο των Τάσου Κωστόπουλου, Δημήτρη Τρίμη, Άντας Ψαρρά και Δημήτρη Ψαρρά. Τα μέλη της ομάδας θα συνεχίσουν να εργάζονται ως συντάκτες στην Ελευθεροτυπία, σε ανακοίνωσή τους όμως (δημοσιεύτηκε στη σελ. 40 της προηγούμενης Κυρ. Ελευθ. – 07/11/10)  διαβεβαιώνουν ότι δεν ήταν δική τους απόφαση να σταματήσει ο Ιός.

Εφόσον η νέα διεύθυνση επιδιώκει να απευθυνθεί σε άλλους αναγνώστες (μέσω του νέου σχεδιασμού), ας βρει άλλους αναγνώστες. Εγώ, ο Αθανάσιος Δρατζίδης, διαμαρτύρομαι για τη φίμωση του Ιού και σταματάω από σήμερα να αγοράζω την Ελευθεροτυπία και θα την ξαναπιάσω στα χέρια μου μόνο εάν επανέλθει το τετρασέλιδο ένθετο του Ιού.

Βέβαια, η διεύθυνση της Ελευθεροτυπίας χέστηκε εάν κάποιος διαμαρτύρεται και σταματάει να αγοράζει την εφημερίδα. Ένας πελάτης λιγότερο, τι έγινε;

Να σας πω τι έγινε. Πρώτον, είμαι κάτι παραπάνω από βέβαιος ότι δεν θα είμαι ο μόνος.

Και δεύτερον, να σας πω και κάτι άλλο, που πιθανόν να μην το γνωρίζετε. Με αυτό το τρόπο αναγκάστηκε πριν από πολλά χρόνια να διώξει η διεύθυνση της Ελευθεροτυπίας τον Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος στη τελευταία σελίδα ξερνούσε ρατσισμό και αποβλάκωση.

Από δω και μέρα, οι πωλήσεις της Ελευθεροτυπίας θα κατρακυλούν μέρα με τη μέρα. . .

Αθανάσιος Δρατζίδης – Αλεξανδρούπολη

Σχολιάστε ελεύθερα!

  1. εγω μονο για τον Ιο επαιρνα Σαββατοκυριακο Ε
    ΤΩΡΑ ;ο λογος εκλειπει………διαπιστωνω με λυπη

  2. Ενα χρόνο μετά, ετσι οπως πάει η δουλια με την συγκεκριμένη αφημερίδα, εμπάργκο θα κανουν ολοι…