in στιγμές

στιγμές [π]

1. Το πυροβόλο πιστόλι που κρατάει μια αθλήτρια της σκοποβολής είναι μόνο πιστόλι; Μήπως είναι και πέος; Εάν είναι, κρατάει και πιστόλι και πέος, και θα μπορούσαμε να το πούμε και πεοπίστολο, όπως λέμε νεροπίστολο.
2. Τις απαρχές του πεοπίστολου τις εντοπίζουμε στην Ιλιάδα. Στην Χ, η μάχη μεταξύ Αχιλλέα και Έκτορα αναπαρίσταται ως ερωτική συνεύρεση. Κι αυτό γιατί η ερωτική συνεύρεση εκλαμβάνεται ως μάχη, κατά την οποίο το δόρυ διεισδύει στο σώμα του αντιπάλου όπως στο πέος του εραστή στο σώμα του ερωμένου.
3. Η μεταφορά αυτή γεννήθηκε στο πεδίο του πολέμου ως εξής: εάν ο διεισδύων με το δόρυ είναι ο νικητής, οπότε και είναι άξιος εξύμνησης (δόξα, κλέος, φήμη), νικητής είναι και ο κάθε διεισδύων. Η διείσδυση έγινε έτσι κριτήριο υπεροχής και ανωτερότητας (διεισδυτικός νους, διεισδυτική σκέψη, μελέτη, λέμε εμείς σήμερα!). Αυτός που υφίσταται την διείσδυση, κάθε διείσδυση, είναι ηττημένος και άξιος περιφρόνησης: η γυναίκα, ο έφηβος.

4. Η λατρεία της διείσδυσης από τον ήρωα φονιά/γαμιά παράγει και την εξομοίωση του διεισδύοντος όπλου με το πέος. Το πέος χαρακτηρίζεται ‘ επαναληπτικό περίστροφο’ , ‘καραμπίνα’, ενώ η φράση ‘την πήραν τα σκάγια’ αναφέρεται στο σπέρμα που εκσφενδονίζεται πάνω στο πρόσωπο του θύματος.
5. Σε πολλά πορνό η πρωταγωνίστρια κάνει πίπα σε περίστροφο, ενώ σε άλλες ο πρωταγωνιστής αντί να διεισδύει με το πέος του, χώνει την κάννη του περιστρόφου. Εάν δεν τα έχετε δει, χάνετε. Οι ταινίες πορνό είναι και δοκίμια πάνω στην ιστορία και την λειτουργία του πεοπίστολου.
6. Στην κατηγορία του πεοπίστολου ανήκει και το digitum impudicum, το γνωστό μας κωλοδάχτυλο, το οποίο τόση μεγάλη γοητεία ασκεί στους επαναστατικούς και ριζοσπαστικούς κύκλους, όπως και σε κάθε διαμαρτυρόμενο που θέλει να γαμήσει τον όποιο Κύριο. Η λατρεία της διείσδυσης το κάθε τι μπορεί να το μετατρέψει σε πέος, πραγματικό ή συμβολικό υποκατάστατο.
7. Εάν το δόρυ ή η σφαίρα προκαλεί τραυματισμό, πόνο και θάνατο, κατά τον ίδιο τρόπο και το πέος πρέπει να προκαλεί τραυματισμό, πόνο και θάνατο (αααα πεθαίνωωωω!). Το αίμα της πληγής θα εκτεθεί δημοσίως. Και εάν ο παρθένος/παρθένα πονάει πιο πολύ, ως θύμα εκτιμάται πιο πολύ από τους κωλόφαρδους και τις φαρδομούνες. Με 10.000 ευρά μπορείτε σήμερα να βρείτε παρθένα καλόγρια.
8. Ο πιο πιστός υπηρέτης του πεοπίστολου είναι η αιδοιοπλαστική (μουνοπλαστική), η οποία αναλαμβάνει και τον ξεσκισμένο παρθενικό υμένα να αποκαταστήσει και το ξεχειλωμένο μουνί να στενέψει. Πόσο περήφανες είναι οι στενομούνες! Η επιστήμη στην υπηρεσία του πεοπίστολου.
9. Εάν το διεισδύον πεοπίστολο χαίρει μεγάλης εκτίμησης, το μουνί δεν μπορεί παρά να εκλαμβάνεται ως πληγή που προήλθε από την διείσδυση του πεοπίστολου. Συνεπείς με αυτή την αντίληψη, νεαροί αναρχικοί δικαιολογούνται όταν λένε ή γράφουν ‘ μπάτσοι, μουνιά’.

Σχολιάστε ελεύθερα!