in στιγμές

στιγμές [c]

1. Παρακολουθούμε με πολύ μεγάλη προσοχή τη διαδικασία συγκρότησης ενός ανθρώπινου πολιτικού κοπαδιού και μιας πολιτικής στάνης.
2. Για να συγκροτηθεί ένα ανθρώπινο κοπάδι χρειάζεται πρώτα πρώτα ΣΑΝΟΣ, ξερό χορτάρι – όσο πιο πολύ είναι, τόσο πιο γρήγορα θα συγκροτηθεί το κοπάδι και τόσο πιο μεγάλο θα είναι. Στην περίπτωσή μας, του πολιτικού κοπαδιού, ο σανός είναι 600 δις, δεν θυμάμαι, ευρά, δολάρια; Άρα, και γρήγορα θα συγκροτηθεί και μεγάλο θα είναι.
3. Επειδή πρόκειται για ανθρώπινο κοπάδι, τα πρόβατα που το συγκροτούν είναι λογικά πρόβατα. Τα λογικά πρόβατα είναι ανθρώπινα όντα που αν και υπέστησαν οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό, συναισθηματικό κλονισμό, δεν σκέφτονται, δεν συνειδητοποιούν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και θα βρεθούν αλλά αντικαθιστούν μια ψευδαίσθηση με κάποια άλλη.

4. Για να συγκροτηθεί ένα ανθρώπινο κοπάδι χρειάζεται ένας βοσκός και μια στάνη. Ο βοσκός ανθρώπων, ο ποιμήν λαών, είναι αυτός που θα σώσει τα λογικά πρόβατα και θα τα προστατεύσει από τους λύκους {την αρπακτική Εφορία], ενώ όλοι και όλες γνωρίζουμε ότι ο σκοπός του είναι να τα αρμέγει, να παίρνει το μαλλί τους και στο τέλος να τα σφάζει και να τα πουλάει στην αγορά. Ο εν λόγω ανθρωποβοσκός είναι ο μέγας απατεώνας Κύριος Σώρρας.
5. Χρειαζόμαστε και μια στάνη – ένα κόμμα. Εάν δεν έχει συγκροτηθεί, δεν το γνωρίζω, θα συγκροτηθεί – είναι τόσο βέβαιο όσο ότι σε λίγο θα ανατείλει ο ήλιος.
6. Ο ανθρωποβοσκός Κύριος Σώρρας θα οδηγήσει το ανθρώπινο κοπάδι σε πλούσιους καταπράσινους λειμώνες, ενώ γνωρίζουμε ότι το μέλλον είναι άνυδρο και ξηρό.
7. Η ποιμενικής προέλευσης δυτική Κυριαρχία αρέσκεται να συγκροτεί ανθρώπινα κοπάδια (εργοστάσια, γήπεδα, κινηματογράφος, τηλεόραση, συναυλίες και πολλά άλλα) διότι έτσι επιτηρεί πιο αποτελεσματικά τους Υποτελείς. Αυτό είναι το Πανοπτικόν. Η επιτήρηση είναι πιο αποτελεσματική όταν οι Υποτελείς κοιτάζουν και θαυμάζουν όλα μαζί τον βοσκό αυτό είναι το Συνοπτικόν, αυτό είναι το Θέαμα.
8. Ο ιστορικός φασισμός/ναζισμός ήταν συνδυασμός Πανοπτικού και Συνοπτικού. Η εν λόγω συγκρότηση ανθρώπινου κοπαδιού είναι μια μεταμοντέρνα εκδοχή του φασισμού/ναζισμού, Πανοπτικού/Συνοπτικού.
9. Ο ήρωας Σώρρας ή είναι το φίδι ή είναι το αυγό του φιδιού. Στην Χρυσή Αυγή έχουν ήδη αρχίσει οι αναστεναγμοί και οι σπαραγμοί.

Σχολιάστε ελεύθερα!