in Σχετικά με τη Σχολή

στη γύρα και πάλι! ζωή σημαίνει αλλαγή, αλλαγή σημαίνει ζωή!

φίλες και φίλοι, καλή σας μέρα

ΉΡΘΑ στα ίσια μου (μετά από δύο μήνες σωματικής, διανοητικής  και ψυχικής ταλαιπωρίας), νιώθω και πάλι δέντρο με ρίζες βαθιές, είμαι έτοιμος να βγω και πάλι στη γύρα, στα εξήντα πέντε μου, να συνεχίσω το ταξίδι της αναζήτησης της γνώσης, της δημιουργίας, της καλής παρέας, της συνεργασίας, της εποικοδομητικής σύγκρουσης.  Η αποστολή μου στην Καστανούσσα τελείωσε,  ο κύκλος της οικογένειας έκλεισε:  ο Παύλος φοιτητής –  και ερωτευμένος, το αλάνι η Αποστολία τελείωσε το Λύκειο, την  έκανε για Σαλονίκη μεριά, δουλεύει  σερβιτόρα σε καλό ρεστωράν και σε δυο χρονάκια θα την κάνει προς Ευρώπη, της Σαλονίκης, η Τασούλα βρήκε την αδελφή ψυχή της, ένα πολύ καλό παιδί, συνταξιούχος με πολύ καλή σύνταξη, φουλ ερωτευμένη, πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη, ελεύθερη.  Η Καστανούσσα θα συνεχίσει να είναι ο τόπος μου και το σπίτι μου, θα έρχομαι που και που για να φροντίζω το σπίτι, να ξεκουράζομαι, να γράφω, να διαβάζω, να περπατάω στο βουνό –  μόνος, με φίλους, με φίλες, με φίλη. . .

ΦΕΥΓΩ σε λίγες ώρες για Καρδίτσα, θα εργαστώ δέκα μέρες σε αγρόκτημα φίλων –  και μετά βλέπουμε. Θα γράφω στα τρένα, στους σταθμούς, στα λιμάνια, στα καράβια, στα καφέ και στα καφενεία. Θα δημοσιεύω αλλά όχι πολύ συχνά. Εάν θέλετε να οργανώσετε λαχανόκηπο ή οπωρώνα, να χτίσετε ξηρολιθιά, να επισκευάσετε στέγη, να χτίσετε κάτι  μικρό (σπιτάκι, αποθήκη, κοτέτσι), να βάψετε σπίτι, άν θέλετε να μάθετε αρχαία Ελληνικά, εάν θέλετε να διαβάσετε και να μελετήσετε την Ιλιάδα και την Πολιτεία του Πλάτωνος, εάν θέλετε να φτιάξετε λουκάνικα και τραχανά, ψωμί και παξιμάδια, εάν σας ενδιαφέρει μια άλλη προσέγγιση της ιστορίας της αρχαίας ελληνικής κοινωνίας, εάν θέλετε απλά να κάνουμε παρέα και να γελάσουμε,

ο Αθανάσιος είναι εδώ:

θα με βρείτε στο 6979863877,   εννιά με έντεκα το βράδυ.

ΜΟΝΟ αυτό σας υπόσχομαι, τίποτα άλλο: θα περάσουμε πολύ φίνα, πολύ μόρτικα.

Σχολιάστε ελεύθερα!

  1. Χαρήκαμε κι ας άργησες.
    … να περπατάς στο βουνό – καλλίτερα όχι μόνος, με φίλους, με φίλες, και πιο καλά με φίλη. . .

    Σε ποιο χωριό της Καρδίτσας;

    Τι έγινε με το βιβλίο; Εκδόθηκε;

  2. Στο Φανάρι, 11 χιλιόμετρα δυτικά της Καρδιτσας. Νίκο, ποιο βιβλίο εννοείς; Για το ποδόσφαιρο; Αυτό βγήκε, τα άλλα θα αργήσουν λίγο.